Tercinta saya :)

Thursday, 7 June 2012

Dia Satu :')





6/6/2012 :')

Assalamualaikum semua :) Hope korang semua sihat'2 belakooo k? Ihikk :D K harini hari Rabu. Andd, harini kali kedua aku meet mamat kesayangan aku atas ni :') Aku suka pandang muka dia. Aku rasa tenang, aku rasa selamat, aku bahagia. Comel dia tadi. Haih bergoncang iman :P Haha joke. 

Awak tahu? Awak sorang j tahu saya nak kemana. Saya takmahu awak sedih'2 -.- Saya taksuka! Awak tahukan saya takpernah nak tinggal awak? Saya p kemana pun, saya selalu bawak awak dalam hati saya. Takpernah berubah tahu? Aku perlu kau percaya aku sayang. Hati aku takkan berubah. Hati aku untuk kau, kau, dan kau j sayang. Jangan pernah rasa kita jauh k? Kita selalu dekat. kita jauh manapun, kita still kongsi matahari & bulan y sama kan? :'D Kita takkan pernah jauh. Takkan pernah jauh :') Kau terindah untuk aku. Sumpah sayang aku takpernah jumpa someone y aku rasa betul'2 boleh bimbing aku. Kau tahu tadi time duduk dengan kau aku rasa sebak tiba'2 -.- Penyakit apa aa aku ni. Rasa nak iyom :3 Heh

Bie, apapun jadi please let me know. Jangan buat benda y tak elok k? Aku sayang kau, aku takmahu kau rosak. Aku harap kau jadi imam aku nt. Jadi y halal untuk aku. Aku harap kat kau j sayang. Aku betul'2 sayang kau lebih dari apa y kau tahu. Jangan lupa aku tahu? Selalu rindu kau biskut coco chrunch :') Takecare sayang. Jagadiri kau untuk aku please? Aku nak setiap kali bila aku balik, kau ada sihat depan mata aku. Jangan kecewakan aku! Terlalu tinggi harapan aku taruh untuk kau. Kau segalanya untuk aku. You're my everything  



Iloveyousomuch :') 

I will always love you kekasihku
Dalam hidupku hanya dirimu satu
I will always need you cintaku
Selamanya takkan pernah terganti

Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
Ku mau menjadi mimpi indahmu

Cintai aku dengan hatimu 
Seperti aku mencintaimu
Sayangi aku dengan kasihmu
Seperti aku menyayangimu
I will be the last for you
And you will be the last for me
Insya-Allah :')





1 comment: